Hoi!

Ik ben Karin en fotografeer al ruim 10 jaar baby's, zwangeren en gezinnen. Ik woon in Hoorn samen met mijn man en 3 kinderen. Ik vond fotografie al van jongs af aan heel erg leuk en interessant, en heb in 2009 de basisopleiding aan de fotovakschool gevolgd. Toen ik zelf kinderen kreeg kwam het besef van hoe ontzettend snel kleine kinderen opgroeien en hoe waardevol het is als je momenten vastlegt op beeld. En hoe mooi is het dat ik dit voor andere mensen mag doen! Neem een kijkje in mijn portfolio en als je interesse hebt, stuur me een berichtje!

Wat een prachtige foto’s! Karin kwam bij ons thuis, ze had alle spullen meegenomen. Karin is heel professioneel en nam echt alle tijd. Ze was ook heel lief voor onze baby Kortom een super fijne ervaring met een prachtig eind resultaat. Hele kostbare foto’s. Bedankt Karin! en wie weet tot ziens

Rona

Super fijne shoot gehad voor onze kleine frummel. Komen zeker bij je terug!

Daisy

“Ik heb al verschillende shoots gedaan bij Karin. ze maakt hele mooie fotos en neemt altijd de tijd. Vandaag mijn zwangetschapsshoot gehad. ben heel benieuwd naar de fotos

Sanne

Karin heeft prachtige foto's van mijn zwangere buik gemaakt. Ze is heel professioneel en staat ook open voor je eigen ideeën. Ze gaat ook onze aankomende newborn fotograferen en we zien hier erg naar uit.

Wendy

Karin heeft mooie foto's gemaakt van ons pasgeboren zoontje. Ze neemt de tijd en voeden tussendoor is geen probleem. Neemt een kacheltje mee zodat de baby tijdens de shoot lekker warm blijft. Heel blij met het resultaat (en de oma's blij met hun moederdagcadeau )

Sylvia

Karin neemt alle tijd die er nodig is om de meest prachtige foto's te maken. Door haar creatieve en professionele aanpak zijn de foto's een lust om keer op keer naar te blijven kijken. Aanrader!

Ilona